Juldag.

Ho-ho.

Sitter fortfarande kvar här ute på Hasselö, och känner mig allmänt vuxen då jag tackade nej till juldagsfirandet i stan för att stanna hemma med familjen.
Lite svider det i festnerven men än så länge är det fullt hanterbart.

Julen har varit asmysig! Massa snö och god mat. Mys med mamma, Bosse, Lena, Josef och katterna.
Kallt som fan, både inne och ute, men ingenting som inte långkalsonger, raggsockor och lager av täcken kan ordna.

Har precis tagit en cigg med Josef och snackat lite om framtiden. Engelskalärare i Japan, låter högst intressant. Perfekt, då har man någon att slagga hos om man råkar hamna där.

Stannar här ute i det fria t o m på måndag. Sen firar vi nyår hemma i lägenheten. Ska bli så jävla sweeeet att träffa alla igen! Jonna, Ebba, KG, Savitha, Pascal, Kerstin, Ina, Jill och Miccan.
Såklart också Ida, Amanda och Emelie - konstigt nog så har jag inte tröttnat på er. Raka motsatsen, saknar er redan.
Ser t o m fram emot att gå till Palladium (mitt gamla arbete) och dansa röva av mig.

Jag vill verkligen ha en kamera känner jag och en mp3.
Men Sämlan hade fått en kamera i julklapp - så den är ju praktiskt taget min.

Micke kommer hem på söndag också. Jag ska spela upp några av de låtarna vi/jag har skrivit i Norge. Om jag har tur så kanske vi hinner spela in några innan hemresan.
Vill verkligen starta en Myspace nu, men vill inte göra det utan bra inspelningar. Annars känns det som att det kvittar.

Känns väldigt ovant att vara bland folk som går och lägger sig klockan 22.

Vad tyst det blev...

Nehe. Adjö. Godnatt. <3


Julebrus.

On the island...

SVINKALLT!! - men mysigt.

Kom ut till Hasselö, och till familjen, idag vid 13-tiden.
Sedan dess har jag ätit konstant med målet att rulla tillbaka härifrån. Än så länge så ser jag positivt på det, jag har två dagar till av hets-ätning att se fram emot. 

YUMYUM.

Är annars väldigt glad över den kopiösa mängden snö som tycks fallit ned de senaste dygnen. Tror inte att det har varit så här mycket snö på julafton sedan jag bodde i Sthlm. 
Det hade dock gärna fått vara kramsnö!  

Det blir ingen resa till Paris. Inte direkt otippat men fortfarande en besvikelse då jag verkligen såg fram emot att åka och har svårt att tänka mig att Västerviknyårsafton blir lika storslaget. Och jag vill ha det storslaget! Maaaöhff...

Så egentligen har jag ingen aning om vad fan jag ska göra på nyår. Jag har lite mindre än tvåtusen kvar på mitt konto (ca sextusen mindre än jag trodde) och inser också att jag ska betala hemresa tillbaka till Norge och alla utgifter fram t o m den 10.e januari innan jag får nästa lön. Och då är jag tillbaka på jobbet och det suger! Jag vill verkligen ha en riktigt semester och göra en massa kul innan jag åker hem.

Kom precis på att jag måste vara ute ur lägenheten den 1.a, så då kan jag ju inte spendera nyår i Västervik hur som helst då det inte finns någonstans att sova, knappt.

Det lutar mest åt Sthlm. Jennie och Sofi är där och ville att jag skulle komma upp. Det vore nice. Ina kommer antagligen att följa med och det blir också nice. Magnus skulle också vara i Sthlm och det är också nice + att jag då kan hinna träffa mina kära bröder som jag inte sett röken av på säkert ett år. Och mina brorsbarn som antagligen inte längre kommer känna igen mig. Nice... Det känns som att det är för många nice att bortse ifrån.

Eller så kan jag alltid låsa in mig hos någon och kolla på en massa filmer och mysa med en massa filtar och grejer. Chill.

Det blir nog bra det här. Bara jag slipper att frysa om fötterna och att det inte ödelägger min ekonomi totalt så gör jag lite vad fan som helst.

Åker till Nyköping den 3.e också. Hälsar på Magnus och hans crew. Stannar där tills han tröttnar och då får han slänga ut mig till skatorna... Det är planen.

Jaha. GOD JUL! :)

Är sjukt peppad på att se Mamma Mia...

Ööh. Godnatt. <3


Random thoughts of a gynoid.

JAG SKRIVER BLOGG!

...hallelujah.

Sitter med Amanda i köket som är prytt med ett dussin Egon-ballonger.
Är allmänt bajsnödig.
Vi pratar om hemfärden, exakt en vecka kvar nu. Lite små ångest, men inser att jag bara håller på att bli en kärring och ger mig själv några tjuvnyp i armvecket som en påminnelse att sluta tänka. För det leder sällan till något gott. Hellre dum och lycklig än smart och inse hur menlöst allting egentligen är.

Så tack gud för cannabis.


Amanda äter brownies. KUK. Jag har choklad-cravings värdiga en höggravid myrslok.
Jag har levt på avocado nu i två dagar, kanske är därför jag återigen försöker hindra mig från att gå tillbaka till - "the wrong side of life."

Nu kom Ida precis hem - hem igen, hon bor här igen - i en vecka till åtminstone. Det känns bra, rätt, som det ska vara.

Sjukt nöjd är jag. Önskar dock att jag hade en riktigt bra kamera. Skulle så gärna vilja dokumentera. Det är så fint att titta på bilder ifrån förr och jag vet att jag kommer hata att det knappt alls finns något fångat från den här tiden.
Så nu har Amanda tagit tag i det hela och skaffat oss en bilddagbok. "Brudkollektivet" - heter den, passande nog. Fyndigt.
Så jag har beordat att vi numera (sista veckan tillsammans med den nuvarande befolkningen) bär med oss en kamera överallt vi går och dokumenterar allt som kan visa sig användbart.

Jag måste bara säga att jag är så full i fan just nu. PMS.en har lagt sig, mensen håller på att sakta försvinna,
- abstinensen börjar ta över. Att vara kvinna är jobbigt ska ni veta.

Nu skulle jag verkligen vilja att vi allihop kunde lägga oss ned på ett stort fluffigt mjukt fält av bomull och kramas.

Ingen ilska, inga baktankar, inget skitsnack. Bara ren vänskaplig kärlek.

Jag citerar mig själv i mitt esse:

"Oh, baby can't you see the dragons fly? The unicorns running up high - over the clouds into the purple sky.
Oh, darling take my hand and dream with me tonight.
"

Åh, jag är så mysig att jag spyr. :) Hur kan det ens existera människor som inte tycker om mig?

Nej, nu är klockan 3.
Ska till Charlottenberg imorgon och fixa pass. Amanda följer mig hack i häl med kameran i högsta hugg. Paparazzi.



ZoomZoom.

RSS 2.0