Galopp.



Sitter på Burger King med Ina (ovanligt - jag vet), men jag äter faktiskt ingenting.
Blev dock bjuden på en kopp té av den väldigt trevliga gutten som alltid jobbar stängning här.

Det har hänt en del sedan jag skrev sist...

Jag och Ina åkte på en impuls- resa till Västervik förra veckan. Vi var chockade av vårt spontana beslut och hämtade oss inte riktigt i första taget, då mycket hemma låg i totalt kaos. Vi hämtade nog oss inte förens vi kom tillbaka hit.  

Det regnade i stort sett varje dag vi var där (5 dagar) - och humör har en tendens att ändras tillsammans med vädret.

Men  vi hade ändå trevligt vissa stunder. Jill var hemma hos mig i några dagar innan hon var tvungen att åka tillbaka till Linköping. Det var väldigt mysigt att få träffa henne, tjejsnack är fan sjukt underskattat, det  - och vi ser allihop fram emot då du kommer hit snart vännen. <3

Vi hängde lite med KG och Alec. Satt i hamnen. spelade gitarr och åt lite glass. Vi har massor planerat i sommar - Hultsfred i juli då jag och Ina kommer hem för att stanna (åtminstone för ett tag). Bad, sol och camping i skogen. Filminspelning (Ina's absolut mest groteska hitills), grillningar och kanske några trubadur- spelningar. 
Jag ser verkligen fram emot sommaren, även om jag är lite nervös för Västervik. Känslan jag hade där nu sist var inte alls positiv och det är inte något jag har lust att uppleva igen. Men saker har blivit mycket bättre sedan dess, det känns lättare om hjärtat nu och det var faktiskt riktigt skönt att få komma hit - komma hem. För det är ändå det Jessheim har blivit nu, även om jag kanske inte känner mig överdrivet hemma här så är det här jag bor. Min lägenhet i Västervik känns verkligen inte som min längre, men det ser jag postivit på - nu kommer det inte bli lika svårt att säga upp den. 

Mamma
och Bosse är numera förlovade och huset i Almvik är till salu. Jag är väldigt glad för deras skull, för hennes skull. Vad som helst så länge hon är lycklig <3.

Veckan här hemma har också varit väldigt trevlig - skum men trevlig.
 Första dagen efter resan var det skinande sol och jag Ina och Ida gick ned till Nordbytjernen (en sjö här i närheten) och solade och läste Harry Potter. Efter det kom en kompis till Ida och hämtade upp oss och bjöd oss på grillfest med hans rumskamrater (två göteborgare och en dalmas), vilket var sjukt mysigt. Jag visade mina extrema scoutskills (!?) och fick helt random ansvaret för att inte bara bygga ihop grillen utan också se till att elden höll sig där den skulle. Då kände jag mig bra häftig måste jag säga.

Sen var jag hos Mats och Ingi i deras sjukt fina nya hus igår och drack öl och kollade på fotbollsmatchen. Och vem om inte jag satsade på att Barcelona skulle vinna med 2 - 0. HAH! Vad dumt att vi inte satte pengar på det.

Jag har jobbat varenda dag sen vi kom hem, imorgon börjar jag inte förens 16, det ska bli så skönt att få sova ut.


Just det! Vi ska bli kattfaddrar imorgon! Mia's katt har fått 5 små kattungar för tre dagar sedan, lagom tills att hon ska flytta tillbaka till Sverige. Så vi ska hand om de små liven i några månader och försöker hitta någon som kan ta hand om dom. Annars måste hon avliva dem då inget djurskydd hade plats för att ta emot dem.
Så om det är någon som känner sig mogen nog att ta hand om en liten katt är det bara att höra av sig till mig, Ina, Ida, Amanda eller Mia.

Nu stänger snart Burger King och jag måste hem och vila, sjukt mycket att hinna med innan jobbet imorgon. En snuskigt stökig lägenhet att städa, tvätta gå till NAV, ta emot katterna, duscha (måste hinna läsa och skriva lite också!).

Jag saknar alla mina vänner vart ni än är i världen -  jag älskar er och tänker på er och finns alltid här för er.



 


SNOR.

Är så sjukt bakfull att jag inte ens vet vad jag gör.
Sitter på BurgerKing. Vi skulle ha städdag idag. Vi måste städa det ser totaläckligt ut. Men det är chockerande hur snabbt man vänjer sig med äckliga saker.

Jag är sepe förkyld och mitt huvud är ett ihåligt fågelbo.

Ska jobba 23 - 07 ikväll och hela veckan ut. Ikväll jobbar jag med Simon iallafall. Det ska bli kul. Sen är jag är jag totally alone.

Nu måste vi gå. HEJDÅ.

RSS 2.0