Mysmuuuus.

ojoj... mår illa.

Pizza på Egon - sjukt vært.

Ledig igår, likaså idag. Bakfull. Lægenheten = ovaskad analplugg. Så stæddag idag, yey.

Sjukt peppad på festival. Drømde Roskildedrømmar och om efterfester med Mando Diao. Sweet.
Måste børja planera lite mer konkret nu om bussresan i augusti. Det verkar som att det ær några som ær peppade ændå. Det kan nog bli bra.
Om det skiter sig så drar jag bara ut och backpackar istællet. Inte riktigt samma grej men jag måste børja røra på mig snart så att jag inte fastnar.

Bløøh. Jag måste krækas.

Jobbar øppning på Egon nu 3 dagar framåt. Sen ledig i 5. Funderar på att hitta på något kul. Vill verkligen resa någonstans. Se något nytt och spænnande. Æventyra lite.

På lørdag ska vi åka pulka (!!) och dricka varmchoklad. Sen ska vi ut och Amanda ska ligga, jag vill också ligga. Det ær behøvligt.
Ska førsøka hinna hem till Mange ikvæll och brænna ut lite musik. Men har en kænsla av att jag kommer falla ihop innan dess.
Skulle kunna tænka mig att se "Den sista revejakta" igen. Vi har nøtt den rætt hårt på sista tiden men den ær fortfarande lika bra.

- Noia er når man tror at noen følger etter deg, men når du veit det, da er det noe annet, ikke sant
.



Nej, nu ska ærade mig sjælv och Sæmlan beløna oss med en kopp té/- resp. kaffe och peppa infør stædning.

Musfjært.



Nytt år.

Gott nytt år då alla glada.

Börjar första dagen på det nya året med bakfylla, ångest och minnesluckor.
Det kommer nog bli ett bra år det här...

Nyårslöften har jag inga. Men om jag skulle ha någon typ av plan med det kommande året så skulle det vara att göra mig av och glömma allt gammalt, tungt bagage och blicka framåt. Ta en dag i taget och verkligen göra precis det jag vill göra hela tiden. Försöka hålla i mitt goda humör även när omgivningen skakas.

Det var skitkul att träffa alla igen. Och det var skönt att se att vi fortfarande kan dansa oss trasiga. Dock känner jag ingen som helst kärlek för den här staden längre. Jag är liksom klar här. Den dog med Östra.

Nu är faktiskt Jessheim mitt hem (om än ytterst temporärt) och jag trivs som fan. Det ska bli sjukt skönt att få komma tillbaka och bli sjukt skönt att få åka härifrån.
Jag trodde aldrig att jag skulle känna så för Västervik men det känns samtidigt inte alls sorgligt att jag gör det.

Många söta pojkar ute igår. Men jag var faktiskt inte pepp. Eller jo, jag var sjukt pepp, till en början, men sen så kändes det fel. Gick hem och sov med Jill istället, hon var varm och jag var kall så det var som det ska vara.

Nu sitter jag hemma med Ina i hennes hus och har ätit mat och myser. Båda två är förvånade att vi fortfarande står då vi har varit som två lamslagna grönsaker hela dagen.
Har hyrt The Boat that Rocked, Franklin och Personal Effects - så det blir mys.

Imorgon fyller Sämlan år. Ingen aning vad planerna är. Hon får en puss i pannan av mig. Har en känsla av att den här massiva bakfyllan inte kommer ha släppt tills dess så sprit håller jag mig nog ifrån.

Och på söndag så lämnar jag stan.

Mys med Ina.

Over'n'out.


RSS 2.0