.

Jag förstår verkligen inte vad det är du håller på med...

Vaddå, så dom här 2 åren har du glömt bort på några veckor? Gått tillbaka i dina gamla banor? För ikväll så pratade jag med en person som jag inte har pratat med på väldigt länge och har varit väldigt glad över att slippa. Jag trodde att han var borta men nu är han är... Lika känslokall, egoscentrisk och självupptagen som alltid annars. Varför? Är det här ett sätt för dig att gå vidare på? Jag sitter här och kan inte andas, jag får inte ens  fram tårar då allt känns så surrealistiskt. Hur kan du ha gått ifrån att älska mig och vara ångerfull till att inte ens veta vem jag är? Är jag inte värd att hälsa på längre? Har jag gjort dig någonting som gör att du får rätten att behandla mig som luft? Jag vet att du är en ignorant idiot och att du inte förtjänar mig men hur kan du behandla mig så här när du redan ångrar hur du har behandlat mig förut? Den här kvällen var värre än alla andra kvällar tillsammans. Jag fanns inte ens där för dig, jag var ingen, du såg mig inte och du kände mig inte. Du var inte ens intresserad. Du brydde dig överhuvudtaget inte alls. Har du gått vidare eller är det bara ett sjukt spel från din sida? Jag kan inte ens andas för att jag saknar dig så otroligt mycket, jag gör inte någonting utan att tänka på dig. Inte för att jag vill utan för att det bara är så. Varför glömmer du mig, vill du inte minnas mig? Du vill ha ett avslut för att kunna gå vidare. Visst, jag trodde inte att du skulle göra det så snabbt men dra loss alla hängande trådar efter mig och sudda bort mig ur ditt liv. Den personen du var ikväll var inte den personen jag älskar mer än ord någonsin kan beskriva du var någon annan. Ditt gamla jag. Du säger att jag har förändrat dig och att du alltid kommer att minnas mig. Jag tror dig inte, det har inte ens gått en månad och jag finns inte ens för dig längre. Men säg för fan inte att du älskar mig, säg inte att du saknar mig och är kär i mig. För isåfall så har inte du den blekaste aningen om vad kärlek är för något. Jag älskar dig verkligen, jag bryr mig så mycket om dig jag skulle aldrig behandla dig som luft inte ens efter det du har gjort så gör jag det. Det gör så ont i min själ att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag kan inte förstå att två år bara försvinner ifrån en människa på några veckor, glömmer bort allt och pratar med mig som om jag inte var någon särskild för dig. Jag borde säkert inte ta åt mig men hur skulle jag inte kunna? Det är mig du sårar gång på gång på gång på gång på gång på gång...
Men det är faktiskt inte ditt fel, det är mitt och jag vet det.

Jag är ledsen att jag har gett dig chansen att komma in i min själ så många gånger:  Jag är ledsen att jag gav mitt hjärta till en människa som inte uppskattade det.  Jag är ledsen över att jag låtit dig göra mig så illa och fortfarande låter dig. Jag måste sluta försöka för jag vinner inte det här. Jag gör inte det och jag vet det nu men jag visste inte då att du var gjord av sten.

All I want for christmas is you!

Haha, igår var en fin kväll mycket roligare än vad jag trodde. :-)

Jag och KG satt och segade hemma hos mig först, lyssnade på jullåtar hade det trevligt. Vi gick vi till Hofsten och spelade lite guitar hero - jag söög. Sen drog vi till Morella, träffade några gamla vänner och shakade loss.

Kvällen slutade med att jag, Alec och KG satt hemma hos mig och lyssnade på musik och hade det allmänt mysigt. Så det var en bra kväll, precis vad jag behövde...

Idag skulle det ha blivit Ikea med Micke egentligen men var lite för seg för det.  Hoppas att dom hittar något fint...
Blev väckt av att mor plingade på dörren som en galning, kanske åker hem till almvik och bakar lussekatter. Det är gott!

Eller så stannar jag kvar och festar med Amanda och Ebba som ville komma in idag.. beslutsångest! Är seg som få idag så egentligen borde jag bara ligga kvar här och inte röra en fena.

Usch! Nu blir det inte donken på ett tag iaf. Mår så jävla illa.

Älskar verkligen jullåtar, har fått lite julkänsla tillslut. Trodde nästan inte att det skulle gå! Synd bara att snön smälte...
Det kommer mera!


Mariah Carey - Christmas song - grymt mysig :-)

http://www.youtube.com/watch?v=-8rY0Fyws20

Åh, är glad på riktigt!


Menlöst.

Klantig!

Nu fungerar visst inte min telefon heller, har tydligen glömt att betala räkningen... 

Får väl se om det blir något party på fredag då. Det blir väl jag, KG och Emelie som får vingla runt i något hörn som vanligt. ;-)

Ikea på lördag med Micke och hans mor, det ska bli rooligt. Har dock inga pengar kvar överhuvudtaget efter alla jäävla försenade räkningar. Det blir billiga julklappar i år, faen vad synd att dom lade ner bubbeltian. Det var grejer det!

Inget är magiskt längre i den här stan allt är platt och menlöst, och det är jävligt surt.

Katt.

It's such a good day for dying...

Hade sovsällskap inatt, världens goaste lilla katt som följde efter mig hem hela vägen, sen så stod och jamade här utanför i typ en halvtimma så jag var tvungen att släppa in honom. Han var jättemysig :-)  Hoppas att han hittade hem tillslut...

Tappade bort min telefon i morse med, hittade den dock i snödriva lite senare... klantig.

På filmen idag körde vi massa improvisationer, det var rätt skoj faktiskt och det gick bra! Träffade sen min kära lillebror och gick ned på stan för att köpa honom några pjucks. Hittade ett par fina till mig med. Sen så spelade vi lite worms, då jag kickade ass!

Ska upp till Micke om ett tag och jobba lite... Är inte så peppad på det idag. Känner för att mysa eller för att gå ut. Vem vet jag kanske kan kombinera?


...gå ut och mysa, hm?

Njae, tror inte det direkt.


Och lilla Savitha blir 20 idag med! Grattisgrattisgrattis! <3
Saknar mina tjejer som tusan. Det är tufft här utan era galna upptåg, idiotiska idéer och snack om ingenting in på sena kvällarna. :-)


Men snart så kommer de hem allihop!

gaah. Massa människor som pratar med mig. Trevligt men förvirrande.

adjö.


How many roads must a man walk down?

Svaret på frågan om livet, universum och allting är: 42.


Nu är det kallt ute!

Satt uppe igår med KG, Mattis, Emelie och Dennis och kollade på film, det kanske jag redan har skrivit?
Hm, nåväl det händer inte så mycket spännande i mitt liv så jag får lov att upprepa mig. Hur som helst så var det så sjukt vackert när det snöade så där sakta, sakta utan att blåsa. Jag vet inte riktigt vad som hände, heltplötsligt blev det vinter, det är inte ens en månad kvar till jul och om en vecka fyller jag år. Det gick bra snabbt.

Har jobbat med Micke idag, det kändes riktigt skönt faktiskt, att få saker gjorda för en gångs skull. Hann skriva klart en karaktärsanalys, 11 ska vara klara på tisdag så nu är det bara 10 kvar. Yey. På tisdag ska vi också ta ett "klassfoto" på den estetklassen som historien i filmen kommer att handla mest om. Så det ska bli riktigt kul att träffa alla och snacka lite.  Och på måndag så har vi provspelning för några lärarroller, det ska också bli intressant.

Nyårsinbjudningarna är nu utskickade!

gaah!

Jag vet inte riktigt vad jag har tagit på mig att göra egentligen, laga 3 rätters till 30 pers...
...så länge jag inte matgiftar någon så är jag nöjd.

Jag saknar verkligen alla som inte är här nu.

kooom hem!
  snälla?

Min kära mor planerar något fuffens på söndag men jag har ingen aning om vad... hm.


Adjöss och tack för fisken!

..
ska så läsa den boken igen snart.


Filmmys.

Kan lyssna på MD igen det gör mig glad, det har dom har alltid gjort...

Kom precis hem ifrån skolan, det gick bra idag. Fick ett "lärar pep-talk" av Johanna och Robert. Det betyder mycket, verkligen.

Vill så gärna gå på konsert och dansa och ha kul. På fredag blir det nog party, hoppas på det iaf.

Ikväll blir det filmmys med KG, Mattis, Emelie och KG.s vän Dennis - utan tröja. :-)

hejhopp.


Nada

Kakan blev inte så god... Olivoljan kan ha varit medskyldig.

Igår var den bästa dagen på länge! Verkligen, det var jättemysigt och roligt. Så tack för det Mattis, KG och Emelie.

Imorgon är det skola, yäy. Börjar som tur vad inte särskilt tidigt.

Jag älskar verkligen snö, jag hoppas att det kommer mer snart.


Prott.


Kakbak.

Såådär. Ny dag, typ. Har hängt med Mattis idag, gör det fortfarande.

Vi bakar en kaka i mikron och hoppas på det bästa. :) Det ser lite olycksbådande ut dock måste jag säga...

Yeye. Ska se en rulle lite senare, Emelie  kan nog tänka sig att hjälpa till med kakbaket om en stund med. Det har varit en bra dag idag faktiskt.

Efterskrift.

Fyfan vilken kväll...

Somnade inte särskilt bra igår. Hade lektion vid 08.20 imorse och jobbade till 15.00. Sen gick jag på stan och köpte fina kuvert och frimärken. Fatta att 25 frimärken kostar 125 kr?  Jag skickar aldrig brev så jag blev lite chockad. Nu är jag hur som helst helt pank och jävligt trött. Jag somnade när jag kom hem och sov tills för ett tag sen, gick ut drack öl och träffade en massa människor jag egentligen inte orkade träffa och är hemma nu igen och känner mig som den mest ensamma människan i hela världen. Det är konstigt hur en persons frånvaro kan kännas som om alla jag någonsin känt har försvunnit ur mitt liv.

Jag vet att det inte är så men jag kan inte hjälpa att tycka synd om mig själv.

Längtar till nyår då alla kommer hem igen. Längtar ännu mer tills jag kan ta mig härifrån och göra något som jag faktiskt vill göra. Jag har fått världen chans, jag har fått en fast jobb direkt efter studenten och jag fick huvudrollen i ett filmprojekt. Jag är tacksam och jag är glad att jag fick det här erbjudandet men det hade inte kunnat komma på en sämre tidpunkt. Jag visste att jag inte skulle palla vara kvar här ett helt år till och själv dessutom. Jag hade peppat så länge på att bara dra och upptäcka nya saker. Det här projekten kan inte bli bra om det inte omger sig med människor som är inte har någon inspiration och vill någonting med det. Just nu så kan jag inte bli mer ointresserad.

Det är jävligt synd att det är så. Jag kommer att stanna för att slutföra den uppgiften jag tog på mig att göra men jag gör det inte för att jag vill förmedla något utan mer för att jag inte kan förmå mig att svika de människor som faktiskt tror på mig. Jag låter verkligen som en otacksam snorunge och det är jag nog också.

Snälla ge mig inspirationen tillbaka!

Jag saknar klassen och jag saknar teatern. Det är någonting jag verkligen skulle ha inspirationen till att göra nu.




Efterskrift. <3

Idag...

...har varit en lång dag.

Man ser inte solljuset särskilt mycket längre. Särskilt inte med min dygnsrytm. Har idag med Mickes hjälp fått klart inbjudningkorten till nyår. Nu gäller det bara att leta fram alla människor adresser. Det är konstigt egentligen, jag kan gå hem till någon nästan varje dag hur länge som helst men sen inte ha en aning om vilken adress jag är på. Tror att det är jag som inte är särskilt uppmärksam.

Börjat tidigt imorgon, borde egentligen gå och lägga mig men jag har nog drabbats av det tillståndet som min gode vän Viktor var i för inte så länge sedan; då man älskar att sova men hatar att gå och lägga sig.

Men nu måste jag ändå försöka.

Godnatt till både mina kära läsare, godnatt. 


Snö

Uppe med tuppen...

...är jag inte idag heller. Jag vet inte om det jag gör är rätt, hur skulle jag kunna veta? Jag känner efter hela tiden, kanske för mycket och känner alldeles för mycket för att veta om jag gör rätt. Micke har faktiskt rätt, det har han nästan alltid, det finns ingen som vet bättre än mig vad som är bra för mig. Jag känner mig själv bäst, även när jag är förvirrad.  Men just nu så förstår verkligen ingenting.

We're just a million little gods causing rainstorms turning...


Igår var en riktig sepe- dag. Blir så arg och trött på små människor som inte kan ta ansvar för sina egna handlingar...

"Jag står för det jag har gjort men allt är ett missförstånd!" Mhm.. ja det där låter ju lattjo.
Jag vet vad han har gjort och det är hemskt, äckligt och sårande. Jag har rätt att anklaga både honom och dig för en massa saker men du har det inte. Du har ingen rätt längre, förstår du inte det? Stå upp för det du har gjort och ta konsekvenserna för snart så har du inga vänner kvar att förlora på ditt dumdristiga beteende. Jag menar hur många ska du såra bara på att vara korkad? Dina planer kommer hur som helst inte att fungera då det just nu är fler människor emot dig än med dig. Och du har bara dig själv att skylla för att det är så. Det är ingen som går på skådespeleriet och det är ingen människa som tycker synd om dig. Eller, det är ingen vettig människa som tycker synd om dig. Jag hoppas verkligen att du för din egen och andras skull, växer upp snart då det här börjar bli lite långrandigt.


Enough of that...


Jag vet inte om jag gör rätt, jag vet bara vad jag känner och just nu så känns allt väldigt skumt. Jag vet inte vad jag tänkte, det har gått 2 veckor lite drygt, hade jag hoppats på en världsförändring? Antagligen. Det är sårande att få det kastat i ansiktet så där bara, du har faktiskt inte förändrats. Du kommer säkert, någongång men du har inte. Det har varit trevligt men det är allt för tidigt för att jag ska klara av att vara en 2.a prioritet.
Och du vet säkert inte ens vad det är du gör. 

Båten kommer aldrig att bli sjöduglig om det hela tiden blir nya skador på den.


Nu snöar det.




John Lennon - Instant karma!


<3

Kan inte folk bara låta mig vara? Vad tror ni egentligen "lika bra att passa på att lägga in en stöt nu när hon är sårad och behöver närhet".  !?

MONGON.

Ja, jag vill ha närhet men inte ifrån dig. Sry. 

Jag vill verkligen gå vidare, glömma och förlåta men samtidigt inte. Jag vill inte glömma och jag vill inte släppa taget, jag är en drömmare och då måste jag väl för fan få drömma? Det gör ont när jag märker att du sakta men säkert går vidare, jag visste innerst inne att du skulle komma över det här snabbare än mig men det betyder inte att det gör mindre ont.
Jag vet inte ens vad jag saknar längre för jag har åtminstonde slutat med att hitta på egna drömlika historier i mitt huvud om hur vårat förhållande var. Jag har slutat att se dig och mig i alla kärlekspar för vi var aldrig så, eller snarare du lät det aldrig bli så. Möjligtvis någongång men det var för litet för att göra skillnad nu. Jag vill verkligen inte att du ska glömma mig, jag vill inte att du ska sluta älska mig. Även om det aldrig kommer bli du och jag igen.
Jag kommer nog aldrig glömma dig.

Shit, jag behöver verkligen komma härifrån.




Audrey Hepburn - Moonriver


...

Fyfan vilka människor det finns...

Jag håller med Sofi som skrev om Insider avsnittet som handlade om djurplågeri dvs tidelag för ett tag sedan.
Det är INTE ÄR OLAGLIGT i Sverige, vilket jag finner motbjudande, äckligt och bara jävla skevt. I länder där inte ens mänskliga rättigheter är en självklarhet kan jag, om än motvilligt, förstå att djurens rättigheter inte blir sedda.
Men i Sverige,  come on?!
 
Vad fan är det för fel på folk? Vad är det på fel på människorna som sitter och skriver lagarna? Rensa ut packet i regeringen, in med nya INTE maktgalna människor. För det är bara dom som vill sitta där, sitta där och bestämma över alla andra.

Människor äcklar mig.

Jag hoppas att vi försvinner härifrån allihopa och låter jorden få leva ifred.


V for Vendetta

Det är skönt när man får sysselsätta sig och koppla bort hjärnan ett litet tag...

Har flyttat hela filminriktningen med grejer till fängelset idag, så det är nice. Jill är här nu ihelgen med,  det var tänkt att vi skulle festa igår, men sen fastnade vi framför den underbara V för Vendetta.

Sitter och ser på Spider Man 2 nu en sån popcorn- rulle...
 
...utan popcorn iförsig.

Yeye.








Jacques Brel - Amsterdam


Somewhere over the rainbow



Längtar verkligen mot varmare breddgrader nu, planerar att med Sofi, Ina, Ebba, Amanda och möjligtvis K.G och Savitha, att dra till Norge direkt efter sommaren 09'. Jobba häcken av oss, bokstavligt talat, t jäna sjuka summor pengar för att sedan resa och aldrig mer återvända...

Underbart.

Åt lunch/frukost med mor idag, Ost&deli - sallad. Mm!  Jag tycker om min mamma, hon är bra fin.

Har börjat få klart lite planer angående nyårsafton. Det blir på det gamla fängelset, 3-rätters middag + fördrink ingår i priset (200:-), pengarna går också till hyra av lokalen och festdekorationer.
Så jag vill inte ha några snåla smålänningar som gnäller över att det är för dyrt!

Det kommer att bli sketabra det här. Ska försöka att få loss lite instrument också, om någon känner för att gå upp och köra någon gammal goding ;-)
Vi kommer nog vara dom enda som får skjuta raketer ifrån en riktig inhängnad rastgård iallafall!

Koolt!

Måste försöka hitta någon fin nyårsklänning med. Gaaah! Palla.


Jag får en sovkompis i helgen iallafall, det ska bli mysigt :-) Stackarn, jag kommer att vara odräglig...
Närhetsabstinens!



Nu ska jag ta en cigg och drömma mig bort till någon magiskt, mysigt, nytt och framförallt varmt ställe...







Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere over the rainbow
                     

                       http://www.youtube.com/watch?v=2A2Jt4WOxN8                         


Don't you let me go tonight...

Tiden läker alla sår...



Egentligen tror jag att man helt enkelt bara glömmer bort saker med tiden, man glömmer bort varför man är arg, glömmer att vara sårad. Glömmer bort allt det som förut var vardagligt och byter ut det mot något annat.
Det känns inte lika tungt längre, det går framåt istället för att stå still.

Jag har fått en cykel!

En rätt stor herrcykel dock, det är lite klurigt att komma upp på den men sen går det som en dans. Körde in i en husvägg idag, men det blir nog lättare efter ett tag ska bara vänja mig vid den lite.
Jag och Jill pratade om det förut, varför finns det en så irriterande stång på herrcyklar?
För oss som inte är 2 meter så är det för det första extremt klurigt att komma upp på cykelfa-an, det problemet har ju säkert inte de flesta av de manliga könet men om vi säger att dom i en skarp kurva och råkar åka av sadeln, fatta vad dom slår sig!



Nu har jag bevisat exakt hur innehållsrikt mitt liv är, det är nästan skrämmande.


anyways...




Ibland är det svårt att släppa taget, vi hade det ju fint ibland med.



Lykke Li  -  Tonight

My body is a cage...

...that keep's me from dancing with the one I love, but my mind hold the key.


Våga inte ta min låt och gör den till din egen, din lilla apa...


Det vore intressant att få förstå,  bara för en liten stund, hur man faktiskt fungerar känslomässigt.
Ibland så blir man så sårad att man faktiskt glömmer bort att vara arg.

För jag är inte arg, jag är bara tom och förvirrad.

Jag vill så mycket och jag har ett tomrum någonstans i mitten av magen, mitt i lungan och ett stort rakt i bröstet. Det är stora hål som jag inte kan fylla inte ens med det enda jag vill fylla dom med.
För inte ens du kan plåstra om mina sår längre.

You're standing next to me, my mind holds the key...
 
Jag beskyller alla. Alla andra förutom oss, jag vill ha det så.

Men jag vill inte sitta still och tycka synd om mig, inte just nu iallafall. Det här måste vara slutet nu, det måste det. Även om jag inte vill så vet jag att det jag vill har upphört att existera. Tyvärr, det jag vill har försvunnit...
 
...det finns inte längre helt enkelt.




I'm standing on a stage of fear and selfdoubt, it's a hollow place but they'll clap anyway.

Please set my body free, set my spirit free cause I don't wanna live like this no more.

RSS 2.0