Bluppschnupp. (:

Hejhopp chokladsnopp.

Sitter på biblioteket med Amanda och Ida.

Vi har fått till det skitfint i vår lægenhet nu, vi hittade en loppmarknad før några dagar sedan nær vi var ute och gick. Køpte en soffa och två fåtøljer (herregud, hur fan stavas det?!), ett stort vardagsrumsbord, 4 køksstolar och ett køksbord før 275:-.

Det var sådær lagom kul att bæra hem allting dærifrån men før den summan var det lætt vært det.

Ska jobba sepe- passet på Esso idag. 23:00 - 07:00. Kommer vara lagom sliten och har inga busspengar så det blir en halvtimmas promenad i regnet fram och tillbaka. yey.

Ær på något dåligt humør idag. Vædret ær piss och jag hade møte med Ole, min chef på 7-eleven. Møtet gick væl bra, over all, men jag kommer inte undan den skumma kænslan jag haft angående det stællet och honom den senaste veckan.

Harald, min chef på Esso har snackat med mig om en 90% anstællning efter juli. Jag ska førsøka få det skriftligt så snabbt som møjligt och efter det så får vi se om jag ær kvar på 7-eleven øverhuvudtaget. Før æven om jag nu fick løneførhøjningen han lovade så tjænar jag fortfarande 20 kr mer i timman på Esso - ett dagspass.

Det har varit fint væder varje dag sedan vi kom tillbaka, førutom idag och igår kvæll då. Det kænns bra att sommaren ær på gång. Det luktar till och med redan sommar.

Jag har fått en idè. Jag ska, tillsammans med alla som vill, starta en organisation med grundtanken - "Ingen kan gøra allt men alla kan gøra något". Før æven om værlden kan verka skit så ofta så krævs det inte mer æn en liten vænlig gest någongång ibland før att man ska få tillbaka sin tro mænskligheten. Det ær væl fræmst det den hær bloggen kommer handla om inom kort. Olika sætt att gøra værlden lite bættre.

Vi hade en liten impuls- maskerad førrførra helgen. Bilderna finns på Ina's facebook. Vad tycker ni, ær jag fin som blondin? Noshørnings- bilden ær dock det snyggaste jag sett på længe.


Jag saknar Filip, och det ær bajs. <3


Ledig.

Ledig idag!

Før førsta gången sedan jag kom tillbaka till Jessheim.

Det har varit en fin dag. Var och shoppade trænings/jobb- skor med Amanda och Ina idag. Sedan var jag faktiskt - håll i hatten nu allesammans - och trænade. ;-)

Det var as jobbigt, kommer ha en sån ångest framkallande værk i benen imorgon. yey. Nu håller jag och Amanda på och tvættar och kollar lite på film Paying it forward. Mysig film, har på något underligt vænster lyckats missa att se den førut.

Ska jobba imorgon och på fredagEsso och resten av veckan ska jag jobba på 7-eleven. Kænns as nice att jag får jobba så mycket. Jag får min førsta løn om några dagar också, inte før att den kommer bli særskilt stor. Har fått ta ett liten lån av min snælla moster før att klara alla hyrorna nu så hær i børjan.

Snart kommer væl Ida också, vi væntade henne idag men det ser ut som att det blir på torsdag nu. Det ska bli nice, hoppas att hon hittar jobb. ;-)

Længtar till sommaren och tillbaka till Væstervik.
Men det børjar kænnas bættre på jobbet nu nær man fått lite rutin på saker och ting. Jag avskyr verkligen att kænna mig tafatt.

Nu ska jag ta mig en cigg och se klart på filmen. :-)

Hejdå.

JOBB.



Den lilla jobbmoralen jag hade, førsvann spårløst efter en vecka mys och ledighet i Væstervik. Jag spyr seriøst på det...

Menmen, bara 2,5 månader kvar. Det kan væl gå rætt snabbt, eller? Måste fokusera på pengarna.

Jag har fixat ett norskt konto nu också, fick ta ett sånt dær hærligt id- foto på køpet. Jag orkade inte bry mig att bilden mer liknade en skær gris runt juletid æn bilden jag har av mig sjælv i huvudet. Men det ska det också ændras på, nyttigheter mitt herrskap och spinning/gym åtminstone 2 ggr i veckan. Så att inte flæsket svæmmar øver i bikinin i sommar.
Det vore inte trevligt før någon.

Værldens sommarvæder idag, minst 20 grader varmt i solen, svettas som en flodhæst. Kul att stå i svart och jobba.

Måste gå ivæg till jobbet.

ADJØ.

Brudkollektivet.

Det kænns bættre æn væntat att vara hemma, tillbaka, i Norge.

Det var tungt att åka, visst men det kænns jævligt gøtt att Amanda ær med oss nu.
Spisplattorna gjorde mycket! Nu kan vi laga riktig mat. ;-)
Och om allt går enligt planerna så kan vi skaffa oss kyl/frys & tvættmaskin inom någon vecka till en billig peng.

Amanda ær flink som faan, fixat i ordning i sitt rum (fd garderoben) nu vill vi alla tre flytta in dær. Vældigt mysigt. :-)

Ær ute på en jobbsøkarrunda med henne nu, førhoppningsvis så blir det intervju på 7-eleven lite senare med. Det vore as nice.

Funderar fortfarande på om jag kanske borde sæga upp min lægenhet i sommar, så att man kan flytta ur den i augusti någongång. Hænger inte direkt mycket i den nær jag ær Væstervik ændå. Kanske blir mer ekonomiskt.

Jag ska också førsøka prata med min chef idag om ledighet i juli/augusti. Ær lite nervøs men vad fan, så svårt kan det ju inte vara att hitta 2 pers som vill jobba i juli?

Har laddat upp med 4 avsnitt av Lost, sista boken i Twilight- serien (så længe vi båda andas) och en ny bok som jag fått låna av Micke. Ska æven køpa hela Da vinci koden - serien. Ænglar och demoner- filmen verkar bli en dunder succè. Så jag har lite sysselsættningar nær jag inte jobbar. Sedan ska Filip och Viktor komma på besøk om någon månad. Ser verkligen fram emot det, mysmys.

Får væl se nær Ida kommer hit och letar lite jobb, då blir det verkligen brudhæng.

Jag ska køpa en bil!

...eller en buss før att vara exakt.

Brøderna Jønssons berømda partybuss, ska sæljas och jag står som førsta tjing på listan! Har alltid velat ha en sådan och nu kanske den blir min!
Det ær ju ett plus med kørkort också, så jag får væl lov att ta det i samma veva. ;-)

Børjar snart att jobba så jag ska væl dra mig, det ær fortfarande rætt kallt hær och det ligger grusiga snøhøgar lite øverallt.
Men våren nalkas æven i Norge ska ni veta.

Ha det. <3

Uppdatering...

.  .  .

Nu är jag hemma igen i Västervik, som de flesta säkert redan vet om.
Det var en helst sjuk, obeskrivlig känsla att komma hem till lägenheten - nästan för skev för att förstå. Det tog mig till dagen därpå att smälta, för jag har aldrig någonsin saknat Västervik så här mycket förut.

Vi hade lite fest hemma hos mig i onsdags. Spelade spel (självklart) !!  ;-)
De flesta är ju hemma nu, har träffat Ida och Jonna på grillningen i fredags, som också var skapligt mysig i kvällssolen. Emelie R och hennes Halmstads- påg Pontus, som verkar vara världens finaste. (äntligen, inga mer barnrumpor!) Kerstin och Erik. Lilla Fillefjonkan (såklart) och Amanda och Ina som blir mina rumskamrater i Nöörge.
Vilket känns as nice.

Jag åkte ut en sväng till Hasselö i torsdags med, träffade mamma, Lena, Bosse, Josef och alla katterna. :-) Det var mysigt som fan, önskar att jag hade kunnat stanna ute lite längre, det suger att bara vara borta en vecka.

Vilket tar mig till punkt nummer två.. eller vad man nu ska säga. Jag vill veeeerkligen inte (kommer aldrig att palla) jobba hela våren, sommaren, hösten och vintern. Inte utan att få ledigt i sommar.
Augusti och Spanien resan är kirrad men jag MÅSTE få typ en månad - 3 veckor, hemma i Västervik + att jag gärna vill upp till Stockholm och säga hej till Jennie, Sofi och de övriga i min familj som jag inte träffat sedan studenten. Problemet är att min chef, eller båda två av dom faktiskt, gärna vill ta ut sin semester i juli, och sticker jag så lämnar jag dom två lite i skiten. Jag måste ju iallafall fråga men jag vill inte riskera att förstöra någonting av den bra relationen vi har lyckats bygga upp. Så det suger rätt hårt, i värsta fall får jag säga upp mig t o m juli och börja söka nytt jobb när jag kommer hem ifrån Spanien.

Nu ska jag iväg och käka lunch med Jill, sen ska jag och min baby ha mysdag. :-)

ADJÖ.

RSS 2.0