Speed.

HAJ.

Insåg precis hur mycket jag har flängt runt sen jag kommit tillbaka.

Kom hem i onsdags efter en 13 timmars bussfärd med ett kladdmongo (jag syftar nu inte på Jill som också var med), då gick vi ut den kvällen och firade vår hemkomst. 
Dagen efter det åker jag och Ina på en musikfestival i Överum och stannar där en hel dag tillsammans med Alec, KG och Loffe. Kommer hem, festar hela den helgen i Västervik.
Åker till Hultsfred stannar där i 5 dagar, kom hem igår och gick ut för att festa på Vis - det har varit galet kul.
 
Imorgon åker jag ut till Hasselö och ska träfffa familjen. Jag har väldigt dåligt samvete för att jag har varit hemma och inte hunnit träffa dem, bland andra. Jag är sjukt stressad hela tiden, kanske därför jag tilåter mig själv att supa skallen av mig istället så slipper jag ta itu med saker.
Riktigt smart är det, ni borde prova på det.

Hur som helst så ska jag vara där ute till på onsdag då Sofi och Jennie kommer ner hit och hälsar på, dom stannar till på lördagen eller söndagen och åker sedan hem.

Sen hade vi ju planerat att åka ner till Göteborg till Kerstin och Birgitta och Urban. Fyra veckor är INTE länge nog för att hinna med allt som man vill göra. Jag kommer åka tillbaka till Norge och vara mer slut än innan.

Blääääääh, bajs Norge - jag får ångest bara jag tänker på det.

Jag försöker få tag på Micke men han verkar inte vilja svara.

Jag var också och såg premiären utav novellfilmen som Svante har fortsatt att pyssla med sedan vi fick sparken.
Jag måste säga att jag var imponerad.
Handlingen i sig var rätt lam och förutsägbar - en film som säljer med andra ord, precis som Svante alltid har velat ha det. Lättsålt.
Manuset var stundvis schysst med några skarpa repliker men over all inte något särskilt.
Skådespelarprestationerna däremot var fantastiska, Robin Svensson gjorde helt klart den mest lysande tolkningen. Även Ted var i spetsen och gjorde ett riktigt bra jobb, självklart likaså Elisabeth.

Det var riktigt kul att se och jag önskar dom all välgång med den.

Nu är det dags för en röjk och lite Mando Diao - som jag förövrigt partade järnet med i fredags natt!

KOS.

I Västervik

I Västervik.

Vädret är fint och jag har spenderat den senaste timmen till att föra över pengar till konton och (trumvirvel) betalat ALLA mina gamla räkningar.

GUD SÅ SKÖNT!

Det enda sega med internetbanken är att det alltid tar 3 dagar för pengarna att lämna kontot, så har man lite dålig pejling - som jag - händer det lätt att pengarna hinner försvinna innan dom dras. Men inte den här gången! Nu jävlar ska jag ha stenkoll!

Bussresan var riktigt plågsam. Det tog 13 timmar och i bakfyllan och mensvärken var det inte det trevligaste jag kunde tänka mig,

Idag kom jag nyss hem ifrån en musikfestival borta i Överum. Den var typ vi där en så länge, men det var sjukt mysigt tillsammans med K.G, Ina, Alec, Loffe och Frida. Satt uppe hela natten och tog morgondopp vid kl 06 imorse. Riktigt fint. :-)

Ikväll blir det nog bara chill, har hyrt film tillsammans med Ina, Jill, Kerstin, Savitha och Emelie.

Tror nästan helt säkert att det blir Hultsfred på tisdag, vet fortfarande inte vad jag vill göra riktigt - men vad fan händer här och andra sidan.

Nu möblerar Kerstin...

GoooodNatt.

RSS 2.0