Falafel.

Sjukt stressig dag!

Har handlat allting till nyår idag. Var på Ö&B och Willy:s tillsammans med snälla Ebba, Amanda och Micke och shoppade loss mat och dukar och serpentiner och grejs. Sen kom Ina, Jill, Savitha, KG, Viktor, Hank, Robin, Viktor och Hagen och hjälpte till att bära stolar och ljuslyktor ifrån vinden. Lite creepy där uppe alltså, Ina ska annordna en "spökrunda" tills imorrn.
Läskigt. :-)

Det kommer att bli så jävla nice imorgon!


Nu sitter jag med KG, Emelie, Ina och Jill. Vi funderar på att spela lite spel och kanske dra hemåt till Amanda's nya place och göra klart efterrätten. Mm Mm!

KG är jobbig och håller på och tjatar och petar på mig, det börjar göra ont nu alltså! Och nu stänger han av tv.n. Vi ska gå hyra en skräckis istället, "Barnhemmet".

Prutt och hej.


Kärlek.

P.s.

Det här blir första natten jag går och lägger mig riktigt, genuint lycklig på nästan två månader.
Så tack så mycket för det, jag tror knappast att du läser min blogg eller ens förstår att du är du men det lilla du gjorde, gjorde så mycket. <3


D.s.


Istid.

Det är helt sjukt kallt överallt!!

Har hängt med Micke idag och försökt att jobba lite på ett iskallt fängelse, det finns tydligen en liten mumrik som går och skruvar ned elementen. Har sedan haft möte med samtliga som ska vara med på första inspelningsdagen den 11.e och har fotat oss igenom de första tagningarna. Såo, det gick ju la bra.

Kom precis hem ifrån Amanda nya, jättefina lägenhet. Satt med henne och Ebba och skrev en inköpslista till imorrn då vi tre + Micke åker runt och handlar till nyår.

Shit, jag är helt slut. Förstår inte att jag orkar hålla mig upprätt.


Några mysisar finns det ändå kvar där ute, även om det är en bit härifrån. <3



Tillsammans.

Jahopp, senaste nytt på skitsnacksfronten då?

Helt sjukt hur mycket skitsnack det går i den här staden nu och jag är inte bättre jag, tyvärr. ALLA människor har problem av något slag, vissa är stora andra är små men alla pratas det lika mycket av. Jag har varit lite av en "argbigga" de senaste dagarna, iförsig så har det varit rätt skönt - inte någon som stör en då. Är riktigt trött på att höra kommentaren "Hon har haft det jobbigt i sitt liv alltså, hon har inte haft det lätt", som att det skulle vara en ursäkt för att uppföra sig som en idiot? Vem har inte haft det jobbigt i sitt liv, haft en jobbig barndom eller ett något tragiskt förflutet? Det handlar inte om vad man har gjort utan vart man är påväg - och det är så jääävla sant. Så visst antingen så kan ni sitta och gnälla över era tragiska liv och fortsätta i samma bana som ni en gång blev insatta i, eller så tar ni tag i er själva och gör vad ni vill med era liv, gör någonting som är värdefullt för er. Gnäll och självömkan är skapligt patetiskt när det går för långt och sjukt uttröttande. Något jag är sjukt glad över är jag verkligen inte kunde bry mig mindre om skitsnacket som gäller mig, för dom/de/den/det - som känner att de får ut någonting av att prata illa om mig är ändå så otroligt obetydelsefulla i min (och 99,9% av jordens befolknings) värld. Och som när man väl konfronterar inte vågar säga ett skit, det är väldigt lätt att vara kaxig bakom en datorskärm eller med ett hav av vänner som står bakom sig. Jag orkar helt ärligt inte engagera mig om det är någon som vill mig något så kan de säga det to my face, och särskild om de vill försöka slå in det. ;-)

..det skulle vara intressant btw.

Och konflikträdda människor appropå det, c'mon. Tyck det ni tycker om ni nu tycker det, alla kan inte vara vänner med alla. Men sitt för fan inte och spy galla över någon för att sedan gå fram och låtsas som att ni är bästa vänner.
...It's pathetic.

Skit.

Jaha, ingenting blev riktigt som man hade tänkt sig.

Igår var en trevlig kväll men natten var något så fördjävlig.


Det blev Ina, Mia, Jonna, Amanda, Emelie och jag tillsammans med KG, Alec och deras skumkompis Nisse som förfestade här hos mig. Jonna och Mia var riktiga troupers som ställde sig och köade utanför Bryggaren för allas våra biljetter. Sen gick vi ned på stan och köade för att få in våra jackor i garderoben, och in på dansgolven. På hela kvällen så dansade vi kanske högst i 20 minuter, all annan tid gick åt till att springa omkring och leta efter försvunna människor, väskor och jackor. Men det var trevligt ändå, något kaotiskt emellanåt men trevligt.

Sitter här nu med Jill och Mia och snackar allmänt bajs. Det är skönt som faen, trött på karlar och trött på brudar, trött på mänskligheten idag. Är äcklad och irriterad och kommer i fortsättningen inte dra mig för att sparka in pannbenet på varenda snorunge som kommer i min väg. 

...så är det. 

"We're gonna burn this city" 

 


Tankegångar.

Hade det riktigt mys igår med familjen, vi spelade Antlantis (brädspel ifrån tidigt 80-tal) till kl 03. :-)

Så det blir visst utgång ikväll ändå. Jag, Ina och kanske Jonna och Savitha, ska köa till Bryggaren och biljetter runt 22 snåret, gå hem till mig och göra något intressant i form av duschning och sån't där, sen går vi till Alec's bror Anton och förfestar lite och efter det blir det Bryggaren. Någonting säger mig dock att det inte kommer att bli så här lätt, någonting kommer att gå vajsning.

Den 27.e kommer Kerstin hem till "Viken som gud glömde",  då ska vi fyra, Savitha, Ina, jag och Kerstin, laga lite mat och dricka lite vin och snacka så mycket skit att himlen faller ner och helvetet fryser till is. Hoppas jag iallafall, om inte Kerstin har någon "OTROLIGT VIKTIG PLANERINGSPUNKT!" att åka iväg till...
... probably.

Bah! Jag vill typ hellre sitta hemma och lira Sims2 än att gå ut ikväll... (neerd)

Jag hoppas verkligen att det blir kul ikväll, för annars går jag faen hem och spelar sims! Hah! Här kan vi kompromissa med oss själva... det ni!

Ska väl åka inåt stan om ett tag (äär inte peppaaaad!) och träffa lite folk.

humdium, vad skönt det skulle vara att vara gjord av fluff...

God Jul!

bluuh, paltkoma!

Hade jag inga ben och armar skulle jag nog helt säkert rulla fram nu. Det har varit väldigt mysigt idag, varit hemma hos mamma med Josef, Bosse och Lena. Ätit sjuuuukt för mycket mat och haft det allmänt mys. :-)
Det snöade litelite förut, synd att det inte mer snö dock fö det hade varit mysigt med lite pulkaåkning och snögubbe-byggning. :-)

Nu börjar dom på nattvickningen där nere, galna människor!

Men inte en dag går utan att man måste stressa över någonting. suck. Nyårsafton och folk som fortfarande inte har betalat eller ens brytt sig om att säga om dom kommer eller inte. Juldagen sen, vad händer liksom. Jag och Ina segade järnet med att köpa biljetter till Bryggaren så nu är dom slut, vet inte om man vågar ringa till Rolle och fråga om några heller, har en svag känsla av att hälften utav stan redan har tänkt samma tanke. Vi får se, det lutar iallafall åt att jag och Ina ( och Jonna?) ska hem till Anton och förfesta lite, sen ställa oss och köa till Bryggaren till biljetter och flumma runt lite med folket som är där. Får väl se, för min del kan jag lika gärna gå till Morella eller vara kvar på festen och parta, I don't mind really. Är rätt illamående trött på den här staden, eller iallafall folket i den. Så synd att man inte ens kan ha en rolig fest några vänner emellan utan att det ska bli förstört och stämningen ska sjunka. Tristtristtrist.

Såg på Mamma Mia med familjen nyss, den blir verkligen bara bättre och bättre för varje gång man ser den. :-)

Snart är det inte julafton längre, hatar att säga det men det är faktiskt rätt skönt. Längtar sjukt mycket till nyår och håller verkligen tummarna för att allt ska gå bra!

Jaha, ner till Armagedon och gamarna runt julbordet. :-)

God jul allihopa! Hoppas att ni har haft en fin dag!

John Lennon & Yoko Ono - War is over



Lilla fina Ina...

Tjohopp!

Har varit i Linköping idag med en något trött och förvirrad Jill (välkommen i klubben!) och shoppat lite julklappar. Känns skönt, hann inte köpa allt dock för många stressade människor som sprang omkring som isbjörnan i parningstid. Men det var mysigt ändå... ;-)

Och nu är Ina här! woho!

Vi ska ta oss en grogg och gå ut på krogen och se om vi träffar någon rolig (troligtvis inte med tanke på att Västerviks utefolk består av glin)  men vi ger det nog ett försök. Imorgon blir det röj iallafall!
Mattis har dragit ihop lite folk till förfest här sen ska vi ut och parta. ;-)

wieee, nu är jag glad!




Hey! Mr Tambourine man...

...play a song for me?

Äh, det är nog inte ens någon idé att jag försöker att gå och lägga mig längre, jag vet ju att det inte fungerar
...

Somnade kl 06 imorse och skulle egentligen gått upp vid 08 men eftersom att Micke och jag skulle jobba själva idag, och att Micke förövrigt är en schysst prick, så fick jag sovmorgon. ;-)

Vi har jobbat riktigt bra idag med, det börjar kännas skönt det här. Vi har fått ihop riktigt bra idéer och efter att ha brainstormat lite med Filip så känns det som att det här faktiskt skulle kunna bli en riktigt, jävla bra film.

woho!

Har städat hela min lägenhet och tvättat, måste vara fint tills imorrn då Ina kommer och bor. yäy! ;-) Kanske inte bara därför då, det såg verkligen vidrigt ut här; hittade en dammråtta under granen som var stor som en katt typ (dammkatt? - aahah! I'm crackin' up over here!)
 
Måste upp vid 08 imorgon, julavslutning i skolan som vi förväntas gå på. Hm... Sen efter det blir det Linköping, mysa runt på stan med Jill och köpa julklappar. Fedt nice!

Måstesovamenrökaförstochkokatétrorjagnogändåmensensovadetmåstejag.

Godnatt!



Though I know that evenin's empire has returned into sand,
Vanished from my hand, left me blindly here to stand but still not sleeping.
My weariness amazes me, I'm branded on my feet,
I have no one to meet
And the ancient empty street's too dead for dreaming.


Bob Dylan - Mr Tambourine man


Ett hjärta av tomat.

 "Något vi glömmer" - provisorisk titel på filmen. Tanken med titeln är att vi, under filmens gång, tar upp saker som sedan länge varit glömda. Hur länge sen var det egentligen vi kämpade för någonting som vi tror på? Har vår genaration någonsin kämpat överhuvudtaget? I den här historien får karaktärerna ett val, stanna och kämpa för de dom tror på och troligtvis misslyckas eller ta den säkra vägen och förlora tron istället?

Hm.. Vad tycker ni då?

Jag och Micke har varit doktiga som fan idag. Vi har skrivit ett spelschema tills inspelningsstarten den 10.e januari och en massa runt det + 3 nya karaktärsbeskrivningar. Så nu dröjer det inte länge tills ni får dom hemskickade i brevlådan, vet att ni har väntat länge nu.


Jag är riktigt peppad på Linköping på fredag, måste bara få min lön lite i förskott, heh är helt pank. ;-) Får väl se om Ina kommer på fredag också, ingen aning vilken tid dock. Nu är vi där igen, bokar flera saker med olika människor på samma gång.


klaaantigt.


Men det löser vi, här kan vi kompromissa vetty. ;-)



And we can build this dream together, standing strong forever, nothing's gonna stop us now!
And if this world runs out of lovers, we'll still have each other, nothing's gonna stop us now
... ;-)


Bloggdesign & fördomar.

Hah!

Har varit halv förkyld/sjuk/bara allmänt seg idag, så då tog jag tillfället i akt för ett seriöst studium av HTML pluggeri. Haha, så nördigt! :-)

Men jag har lärt mig en hel del faktiskt. Jag vet nu hur man byter färg på text och bakgrund, också typsnitt och storlek på rubriker och inläggstext. Hur man ändrar storlek på profilbild och iallafall i teorin hur man lägger in en banner (och allt detta på bara 10 h)  ;-)

Det var ingen som orkade lära mig hur jag skulle göra, så då fick jag lära mig själv minsann.

Hm, ska upp vid 09 imorgon borde gå och lägga mig nu men är som vanligt inte trött. Fick besök nyss också, då blir det ju ännu svårare att sova. Teaterklassen har "föreställning" imorgon kväll på vinden till fängelset, det ska bli riktigt kul att se. Hoppas att dom har lyckats få till den där mysiga julstämningen. Håller tummarna för att det går väl.

Super Troopers går nu på trean, blir nog att kolla klart på den innan jag somnar. "Not so funny mjau is it!?" ;-)


Det är fan rätt bekvämt att ha rakt hår, jag borde ha önskat mig en plattång i julklapp. Åker förhoppningsvis till Linköping på fredag och träffar Jillsan och shoppar lite julklapper och hoppas på att hitta en nyårsklänning.

Är grymt sugen på att se Harry Potter och halvblodsprinsen, lite pissed för förseningen.

God! Blir så förbannad när folk inte kan acceptera andra människor och deras beslut. So what om man vill göra ett könsbyte, vem kan säga att det är fel? Och so fking what om den personen senare väljer att föda ett barn? Den personen är ingen mördare, ingen våldtäcksman, har inte gjort någonting hemskt mot någon annan. Tillsammans är dom bara ett par som älskar varandra och vill starta en familj tillsammans, är det underligt på något vis? Om det är någonting jag skulle vara rädd för i deras sits så är det att föda ett barn in i den världen med så många människor, fulla av hat.
Jag önskar dom all lycka. <3


Kirst.

...tequila!

Det var soft på jobbet idag, man kommer hela tiden på nya funktioner med alla filmprylarna som gör det enklare och smidigare att använda och snabbare att sätta ihop. Kom hem för några timmar sedan, gjorde lite mat och hade ett en timmas långt samtal på kiss & bajs - nivå med Kerstin. Det var härligt... har inte skrattat så mycket på evigheter. :-)

<3

Sitter och väntar på Alec, vi ska till Willy:s och handla lite. Brist på både cigaretter och toapapper är faen ingen hit. Sen efter det så ska vi bege oss till KG och Miccan och se på film och mysa allmänt.


gaaah, är röksugen! Skynda, skynda.

På torsdag så kommer det att komma ut ett argt sms till dom som ännu inte har betalat för sig till nyår. Då får ni se på andra bullar, sannerligen.

...
Tror nog att jag ska tvätta mina skor, den bruna leran är förfärligt lik hästavföring.

Hm...



Saknar den här donnan, även om hon är ett stressat planeringsfreak. Love you Kirst. <3


Luciatåg i O-hamn.

Jag tror att jag börjar sjuk! Bläbläbläblä!

Jaha, vad har jag gjort i helgen då. Öhm, var ute en sväng i fredags, var dock alldeles för seg för att ha roligt och blev mest irriterad. Igår så åkte jag över till Ebba och spenderade den resterande delen av helgen och fick ta del av det spännande utelivet i Oskarshamn. Vi träffade Idol-Lars (?) or somet, som stod och skuttade inne på något dansställe, träffade några skummistomtar ifrån Uppsala som hade kört fel och hamnat i Oskarshamn... Vet inte riktigt om jag köpte den historien men dom var väl reko? ;-)

Och sen idag så kom själva anledningen till att jag åkte dit överhuvudtaget, Ebba hade lurat i mig i ett luciatåg tillsammans med henne. Vi var rätt nervösa till en början men när vi sen kom dit och insåg att inte ens arrangören varken kunde texten eller visste sång-ordningen så blev det mycket roligare. Världens sötaste lucia, hon var väl kanske 5 år och skulle rida på en liten ponny. Mina tår hade frusit fast i mina skor och 5 minuter innan vi ska gå iväg så säger dom till oss att jag och Ebba ska ensamma sjunga melodin i någon jävla låt som vi knappt kunde, men det gick väl ändå. Vi asgarvade hela vägen fram och vrålade på som galningar och konstigt nog så ville dom att vi skulle komma tillbaka nästa år? Hm... det beror på hur full jag är när dom frågar.

Så jag kom hem för några timmar sedan, tryckte i mig en pizza och har städat upp förfesten sedan i fredags och ligger nu och degar till Scrubs och känner hur min hälsa sakta och sakta blir sämre...

buhu...

Ebba är bra fin iallafall, det var jättemysigt att träffa henne. Det ska bli kul när alla kommer hem, nu är det inte långt kvar.

Jaha, godnatt då.

Chill!

Idag är jag uppe tidigt! Om än motvilligt...

Savtiha har blivit jätteförkyld stackaren så med mitt immunförsvar är det väl bara en tidsfråga tills jag ligger hemma nördar mig. Det är inte helt fel dock, ibland är det riktigt mysigt att vara sjuk om man har någon att mysa med dvs. Dricka massa té och kolla på gamla filmer, lyssna på ABBA (brukade jag alltid göra när jag var liten och var sjuk - jag blev fortare frisk då) och spela PS1. ;-) Fast det skulle suga också med tanke på hur ångest-mycket efter vi ligger med filmen.

KG fyller 20 idag!!  - Ohmygod, vad alla fyller år ju! -  Grattis Grattis!! :-) 

Savitha var så röksugen att hon var tvungen att gå ut och köpa, i kylan! gaaalen kvinna. Sen ska vi gå och äta buffé på Kina, värsta nice! Och efter det så ska vi gå och köpa ut alkohol till minderåriga! mohahahha! Nej då, inte så farligt minderåriga iallafall.

Jag lyckades julpynta riktigt fint här i går måste jag säga. Nu har jag; en gran, en adventsljusstake (en riktig that is!), och en ljusstjärna i fönstret och en tomte på tv:n.. Och en julbock i granen!

Jag är riktigt julig ju :-) doooktig.

Har inga pengar kvar heller, jag förstår inte hur jag ska kunna köpa julklappar till alla. Jag, Savitha och Ina har iallafall bestämt att vi inte köper någonting utan lagar mat tillsammans och myser lite istället.

Tihi! Den 19.e kommer Ina hem! :-) Och Kerstin kommer den 27.e :-)


.. Gud den kvinnan har redan planerat någonting varenda minut från det att hon kommer tills att hon åker. "Men jag tänkte att jag träffar dig mellan 18-20, och sen så ska jag träffa Jonna och Ida i 2-2,5 h. Sen så måste jag till mamma och Urban och äta 3-rätters. Och sen så tänkte jag dricka en kopp jordgubbsté med en tesked socker och äta en ostfralla... men det sistnämnda håller jag öppet, om jag inte är sugen på ost menar jag." - Och det går inte att bryta hennes planer. Men det är lugnt jag är van, Jennie och Sofi är precis likadana...

Relax! Take it eeeeaaaasy! <3


Peace out.

Känner mig lite mer sansad idag så att säga...

Jag skickade ut påminnelser till dom - jag hade på facebook - som är bjudna till nyår. Jag känner dessa människor allt för väl och vet att ingen kommer att betala på fredag som är SISTA dagen! Den här gången kan jag faktiskt inte lägga ut och det är INTE okej att betala vid dörren för så rik är jag inte att jag kan lägga ut 200:- till 30 personer, faktiskt...

Så nu har ni mitt konto nr och om ni har några frågor så är det bara att slå mig en pling, mkay?

Gutt ya!

Såg på Mamma Mia för tredje gången igår. Fast jag stör mig så otroligt på den unga bruden; gaah! Please stop singing!
Men filmen är grymt bra, man mår riktigt bra efter att man har sett den. Är så otroligt peppad på att lyssna på ABBA, men så har lilla mor snott tillbaka sin platta. Det är ju faktiskt hennes, men ändå trist.

Idag så kommer den här lilla krabaten hit och umgås med mig!  ;-) yäääy!



Hon har varit borta i en hel månad i Tyskland, det är rätt mycket som har hänt på den tiden. Kommer troligen få dra dom här historierna några gånger... Men det är gött, hellre det än att sitta hemma helt ensam och tycka allmänt synd om sig själv. Vilket jag inte gör längre, btw...

När jag var hemma hos mamma igår så hittade jag en massa gamla bilder. Det är såå roligt att kolla igenom dom, mestadels är ifrån klassen... Hittade inte min sladd dock, den är nog förlorad till regngudarna. Men fick lånas mammas ett litet tag :-)

Just det, värsta skeva grejen; Jag var med Filip igår och vi kollade runt lite på symboler och shit på google. Så kommer det upp en sida med en förklaring på "Peace"- symbolen. Det står inte alls för fred, kärlek och förståelse egentligen. Ursprungligen så är det en satanistsymbol som fortfarande används i dag i vissa ritualer av Wicca's och satanister. Skeevt ju. Och så stod det att om man på något sätt tar till sig den här symbolen så säger man ifrån sig Jesus Kristus, för att en bild säger mer än tusen ord. Och jag som har planerat att tatuera in den i underläppen inom en snar framtid. Illa.

Men för mig så står det för kärlek & fred och sen får folk tycka som dom vill. :-)

Nu måste jag verkligen städa...

Haha, jag är en av fyra som ska gå i ett luciatåg i O-hamn på söndag. Faen ta dig Ebba, får mig att lova saker på fyllan. Illa!  Men det blir nog mysigt, hoppas vi får lussekatter. Det kan jag säga på teckenspråk, lärde mig det igår; "Lussekatter" alltså.


Avslutningsvis så följer en bild på min julgran! Mäkta fiiin!




Oh, och nu snöar det så fint! Hoppas vi kan åka pulka imorrn!

Jag är som en övermogen banan...

OHMYGOD!!!

...nu är jag tjock som faen och illamående!

Har varit hemma hos mor min idag och bakat pepparkakor. Josef och jag fick en idé att göra ett hus, både han och mamma föreslog att vi skulle hålla oss efter beskrivningen men jag ville improvisera ihop något så det blev en lada, typ. Som senare taket brast in på då vi skulle lägga på glasyr. Jag borde ha lyssnat på min mamma!

blöblöblö. Jag orkar inte med mig själv just nu.

bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbasajabsjajsbasjasbajsbasjabsajasasabjabjs.

sparris?

...är faktiskt riktigt gott.

Sådär! Kom precis hem...

Försov mig som vanligt imorse. Fick springa som en gnu till skolan men hann precis. ;-)
Efter nästan en hel dag av ljusuppsättning så känns det som att det börjar sitta. Förstår hela grejen med trepunkts- uppsättningen nu iallafall. Vi hade provspelning ikväll ifrån 18- tills nyss. Det gick riktigt bra, alla var jätteduktiga faktiskt. Kul med folk som är peppade och seriösa.

Och grattis till Jillsan som inte är en sketen 18-åring längre! Nu får du bara vänta ett år till på systemet då. muhaha! 

Hurra på dig din lilla sparris!

Bläh, måste städa också!

Imorgon ska jag hem till mamma iallafall. Hon kommer och hämtar mig, tror att hon vill vara säker på att jag inte missar bussen.

Så imorgon alltså hem till mamma. På onsdag jooobb. På torsdag, kanske Linköping? På fredag jobb och partaj?

...bara så att jag inte glömmer. Har säkert redan glömt bort någonting, min hjärna får allt mer ofta total kortslutning.

Ska nog försöka diska eller någonting, Alec och GeeeKå kommer förhoppningsvis hit och ger mig någonting att underhålla mig med.  or somet?
 
"Du e så.. yäyä! Wow wow!"  - Aah,  gamla minnen. Tack gode gud att 90-talet är slut...


The wiz.

Och åka hem gjorde jag naturligtvis inte...

Måste sluta planera saker och sen bara skita i dom, det börjar bli en dålig vana. Skulle åkt hem idag egentligen och bakat pepparkakor och lussekatter och lyssnat på julmusik. Jag har varit aspeppad på det hela dagen men ack så seg, så jag missade naturligtvis bussen.

..klantig.

Gillar min gran som fan, det är riktigt snygg! :-)

Var med Ebba, Jonna, Mattis och Conny igår, det var riktigt trevligt. Vi glodde på Narnia och spelade Bilbo tills jag blev helt otroligt full på väldigt lite alkohol. Vilket också trevligt...
Sen drog vi ner till Frappé och drack lite billiga drinkar, hann precis komma in på Morella innan dom stängde typ. Efter det så blev det Corner och därifrån gick jag hem med magkramper. Jag vaknade klockan 06. imorse och kunde inte somna om, så jag drog på tv.n där dom visade världen skevaste film. Alla har ju sett "The wizard of Oz" den här filmen hette "The wiz" och var en version på den tidigare musikalfilmen. I filmen spelade bara afroamerikaner, bland dom var Diana Ross i huvudrollen och Michael Jackson som fågelskrämman. Det var jävligt häftig rekvisita men det var lite för mycket 70-tals disco känsla för min del.
Skevt!

Har fått till en riktig julmys känsla nu iallafall. Det är jag glad över, vill verkligen att det ska snöa! För jag vill åka pulka och göra snölyktor och snöänglar och mula folk till höger och vänster. :-)

...ge mig snö nu!!

Och skridskor vill jag åka också! Det har jag inte gjort sen jag var typ 5 så det kommer nog inte att gå så bra men fyfan vad roligt!

Och Alec och KG då,  vilka tråkmånsar. Dom har nästan kommit upp i Viktor standard. Ligga och sova en hel kväll när vi spelar Bilbo! Fyfan, det är illa. ;-)

Oh, I'm dreaming of a white christmas.

yeye!


So here it is,  merry christmas everybody's having fun!

Slade - Merry Christmas.


...måste verkligen hitta min sladd nu, vill lägga upp lite bilder!


I'm driving around, watching my town.

Quelle night...

Kaotisk, mysig och full i fan är ord som passar rätt bra in på utekvällen igår. Men det var gött, så är det att festa i en liten skithåla som Västervik där alla känner alla och majoriteten av invånarna är födda ur incest då deras hjärnkapacitet försvann någonstans längs vägen.

Men det var trevligt ändå, desto mer tid man spenderar i den här staden desto dummare blir man. Glad & korkad. great. Och ut ikväll ska man med. Då har man fan inte mycket roligt som händer i sitt liv.

anyways..

Var på Rusta med Ebba och Jonna nyss. Jag lyckades impuls- shoppa för 500:-, pengar som jag definitivt kan göra av med nu när jag är nära inpå ekonomisktoberoende. (wtf stupid!?) Köpte en rosa plastgran och en jävla massa små disco bollar i olika färger.

...Köpte ju inte en massa godis iallafall. Och som det ser ut nu så kommer jag inte att ha råd med det förens i januari ändå.

Jag, Ebba och Jonna ska pynta granen, titta på "Grinchen" och köra tequila-race (med vodka). Hääärligt.


göttgött!

Mattis och en polare till honom kanske hänger på ikväll. Så det blir niiiice.

Fick frukost på sängen i morse av en liten tomte. Det var mys faktiskt, riktigt fint.

Jag är så sjukt dålig på att köpa julklappar. Vad ska man ge till morsan? Jag har ingen koll och man får ju inte direkt någon hjälp heller när folk hela tiden påstår att dom inte vill ha någonting. Men det där brukar jag också köra med och det är klart som faaan att jag vill ha julklappar! Fast jag är blivit så äckligt jävla vuxen, typ önskar mig schampo och diskborstar. Men det är rätt skönt att slippa köpa sånt själv + att det inte är särskilt dyrt för någon att köpa.

Kerstin håller ju på och envisas med julklappar. Förra året fick jag leopardmönstrade siden trosor, bara för att hon vet att jag avskyr det.  Får väl se vad hon har hittat på i år, bh som matchar kanske?

Funderar på att åka hem till mor i morgon, mysa lite med katterna och baka lussebullar. Är jävligt sugen att se på Samurai Champloo igen, dödligt bra anime serie.

Mm.. det ska jag göra och dricka julmust!

Såg äntligen på min Mando Diao "Ode to Ochrasy" - film igår som jag fått av Micke. Det var kul som fan, blev as peppad på att gå på spelning. Det var ett bra tag sedan.

Fick en Audrey Hepburn samlingbox på min födelsedag också av underbara Micke. Så det blir att sitta klistrad framför tv.n en hel dag snart framöver. :-)


Får väl hoppas att det blir skoj ikväll.




Mando Diao - Driving around. <3


Many plans, little time.

Fick besök av tre glada herrar igår.
Det var trevligt, var dock kaneltrött hela tiden och spenderade några timmar med att på minst otrevliga sätt köra ut dom.
:-)

Det blev sent igår ändå, vet inte när jag somnade. fyfan, vad det ser ut som skit här! Måste städaaa.

Nu sitter lilla Emelie på sin 25h färd till Norge.  1 down, 1 to go - sadly enough. But hey, I'm still standing?  yeyeye!

Jag fattar inte att jag inte har varit på systemet än, det får bli idag då.

Ebba & Jonna ska parta med mig idag..

Jag gillar att jag gör upp planer med olika människor och glömmer bort alltihop. typ...

Ska åka till Linköping i helgen och parta och fira lite med Jill.
Jag & Mattis ska dra till O-hamn och festa lite med hans klass.
Och Ebba och Jonna kommer hit.

Och ingen av dom vet att jag inte har en aning om vad jag pysslar med nu för tiden. Så det känns ju tryggt det där :-) Det kommer att sluta med att jag åker hem till mamma..

.. fck. Det skulle jag ju göra också. Baka lussekatter och julpynta med mamma. gaaah!
Goddamnit woman! Make up your mind.


!! <3


seeg.

Har varit ledig idag...

Grymt skönt att få sova. Är redan svinigt trött dock.

Gick på stan och kollade lite efter julklappar så nu är lillebror klar!

Ohmygod, klockan är bara åtta men jag är helt slut! Och jag har vräkt i mig en hel påse chips + dipp. Feeeeta!  Och köpte finfina nyårsskor också!

Det rycker i en muskel i mina högra skinka..weeeird.

... spasm?
 
Kanske ska åka till Amsterdam tillsammans med grabbarnaboys i januari. Det vore jävligt kul så vi får se hur det bli. :-)
 Jobbar 08 - 16 imorgon. Åh gud, jag kommer aldrig orka upp om jag inte går och lägger mig nu typ.


Prutt också. Honung <3


Audioslave - Be yourself


Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Hihi.

Igår blev en väldigt bra dag ändå tillslut :-)

Funderar starkt på att gå förbi systemet lite senare, bara för att jag kan liksom. Jag ska möta KG snart, vi ska till Morella och snacka med ägarna och kolla om dom är intresserade av en liten trubadurspelning någon dag/kväll. Är så sugen på att sjunga/spela. Det var ett tag sedan, alldeles för länge sedan tyvärr.

Vi såg på "Eternal sunshine of the spotless mind" idag på filmlektionen - med Jim Carey och Kate Winslet i huvudrollerna. Fyfan alltså... Den filmen är verkligen något särskilt. Underbar, fortfarande tagen fastän jag har sett den så många gånger.

Hittade Jill's pincett idag också, tänkte att jag kan ju faktiskt använda den så slipper jag att se ut som Hulken. Den lilla blondinen stal ju min helt medvetet också! gaaah! Hon har ingen aning vilken rundsmörjning som väntar henne när hon kommer hem.  

...fast Hulken var ju grön? Men vem var hårig då??  

. . .

Anyways.

Jag känner mig glad, lycklig till och med. Väldigt lycklig, fortfarande förvirrad men ack så lycklig. :-)


Micke bjöd på "fölsis-frulle" imorse på Lyon. Den kvinnliga ägaren insisterar på att prata franska med oss när vi ska beställa, vilket går sådär kan jag ju påpeka, men det är kul ändå. :-)

Har börjat äta lite mer nu, så långt ifrån regelbundna tider och hälsomat man kan komma dock men fortfarande mat liksom. :-)

Jacques Brel <3
Goddamnit man!
Julkonen är pyntad nu också! Skulle ha velat lägga in ett foto om jag bara visste var jag hade lagt sladden.

Och så avslutar vi lite fint med ett hatbrev till Glocalnet. usuckusuckusuckusuckusuck!

Har tydligen abonnemang tills fking oktober -09.  Dryga som as är dom också, har god lust att bara "krrskskrschhc" - (ljudet ifrån ett näsben som sakta blir pulvriserat med hjälp av en väldigt liten men vass kiwi).

...Underskatta aldrig en kiwi.
 


Beck - Everybody's gotta learn sometime.
                                                  


2 dec

20 år idag...

Grattis på mig.

All this talk of getting old...

...it's getting me down my love.

And I hope you're thinking of me
As you lay down on your side.

Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again.

But I know I'm on a losing streak
'Cause I passed down my old street.

And if you wanna show, then just let me know
And I'll sing in your ear again...

Now the drugs don't work
They just make me worse
But I know I'll see your face again

'Cause baby, if heaven calls I'm coming too
Just like we said;  if you leave my life, I'm better off dead.

All this talk of getting old
It's getting me down my love
Like a cat in a bag, waiting to drown
This time I'm comin' down

And the drugs won't work , but I know I'll see your face again

I'm never going down, I'm never coming down
no more...

RSS 2.0