.

Jag tog ett beslut och gav mig av, nu maste jag slappa taget. Men forst en bon; Jag ber om att nar jag slappt taget och borjat leva med lycka och tacksamhet i mitt hjarta igen att han ska ha slappt taget om sitt forflutna att han ocksa kunnat ga vidare och insett att det inte ar som han trott att det ar. Lamna, lat ga.
Jag ber om att han vill traffa mig igen att han saknar mig nu och inser att han kan leva lycklig och fri tillsammans med mig och att detta ar det basta alternativet.
Jag alskar honom sa mycket och ber om att fa dela mitt liv med honom och lara oss varandra. Vi skulle ga sa langt tillsammans, lara oss sa mycket, uppleva sa mycket och forandra allt!

Jag har sedan lange insett att man maste slappa taget nar saker inte gar som man vill och aldrig gora en manniska objektet for ens lycka.
Jag vet att jag kan slappa taget, fortranga honom eller bara ga vidare - tiden kommer laka alla sar och tillslut kommer han bara vara ett ljuvt minne. Men jag ber om en forandring i mitt liv. Jag var tacksam och exhalterad over var mitt liv var pa vag tillsammans med honom. Det maste finnas mer mellan oss an detta? Tva veckor av intensiv romans och sen inget mer?
Jag kommer slappa taget, jag kommer sluta tanka pa honom och sorgen i mitt hjarta kommer latta men jag ber om att fa traffa honom igen och att han kanner for mig vad jag kanner for honom nu. Jag kan lara honom att slappa taget, att leva i ljuset och slappa melodramatiken - en aning. Han kan lara mig om att slappa taget, gora skillnad och inte vara radd.

Snalla lat inte detta vara slutet pa varan vanskap och karlek, lat det bara vara borjan. Vi har sa mycket att ge varandra och vi skulle kunna vara sa fria och na hojder jag knappt vagat dromma om att na tillsammans med en annan manniska. Snalla lat det har ha betytt lika mycket for honom som det har for mig bara att den doda karleken till han foredetta hanger over som hinna och inte later nya kanslor komma in och ta plats. Lat honom inse detta vid nasta nymane, lat hans varje andetag denna dag ga in pa djupet och rensa ut allt gammalt och ge plats for ny tid, ny karlek och ny lycka. Lat hans hjarta sluta bloda, lak det och ge det styrka ifran mig. Jag sander kraft att laka ditt hjarta, jag sander dig kraft att fokusera dina tankar pa vad som ar bra for dig istallet for ohalsosamma skadliga tankegangar. Jag sander dig tankar om lyckliga tiden, i varmen, pa stranden, lekandes med Satta och skratta. Kanna vattnet och vinden och allt kanns sa riktigt och sa levande. Du ar inte langre bunden av denna tunga kedja - jag befriar dig fran dina sorger, du ar nu redo att ga vidare och lamna ditt gamla liv bakom dig. Din gamla karlek behover inte dig langre och du behover inte den. Den har brunnit ut och du inser plotsligt att det ar dags att ga att du inte vill ha den langre att den ger dig mer sorg an gladje och att stanna kvar inte ar ett alternativ om du vill leva ett lyckligt liv. For det vill du.

Nar ljuset har brunnit ut kommer du kanna dig fri, du kommer kanna dig hel och du kommer gora val som ar bra for dig i ditt liv inte forsoka fortranga eller skada dig sjalvt pa grund av sorg och skuld.
Du kommer inse hur lyckligt lottad du ar i ditt liv. Hur mycket underbart du har varit med om och fortfarande ar med om och kommer vara med om. Alla vackra, underbara manniskor i ditt liv som bryr sig om dig, de som vill ge dig karlek och omsorg. Din karlek till gud har aldrig varit starkare. Den lyser som en gyllene solfjader fran ditt hjarta och ut, upp och overallt. Ingen kan undga att kanna den magiska helande kraften.

Om det inte ar sa att vi ar menade for varandra sa hoppas jag fortfarande pa att detta for dig. Jag vet att du kommer finna frid och kunna slappa det gamla, for det ar slut, det finns ingenting kvar att hamta dar forutom sorg och elande. Om vi inte ar menade for varandra sa accepterar jag det och gar vidare. Men du ska veta att om vi ar det sa kommer vi gora varandra sa lyckliga och blomstrande just for att vi ar tva hela cirklar som lar varandra, kan vara fria med varandra och se varandra med ljus och karlek i hjartat ga in i gud - hand i hand.

Nu ar ljusen snart utbrunna och jag kanner redan en stor forandring. Jag vet med sakerhet att jag kommer kunna ga vidare och finna lycka och frid och nya aventyr i mitt liv. Det har ar en nystart, en ny era, ett nytt liv och en ny person - den riktiga jag.
Jag hoppas om att fa dela detta nya, spannande, otroligt magiska med dig. Jag slapper taget om dig nar ljusen har brunnit ut. Du slapper taget om henne nar ditt ljus har brunnit ned. Ny start. Ny tid. Ny karlek.
Jag alskar dig min broder. Jag alskar dig moder jord och himla fadern, mina systrar. Led mig pa den har vagen, jag lamnar mig sjalv ater in i er. Jag ska kanna allt, uppleva allt till fullo och vara i ogonblicket, leva dar tillsammans med er.


RSS 2.0